Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети, – каже Михайло ллнко. На показ прийшли актори з льввських театрв, полтики, письменники. Нема того в свт, Але розпочати пдготовку до зйомок вдалось аж у 2012-му. Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. Нова кнострчка Михайла ллнка , на мою думку, його головним твором, таким соб конденсатом творчих та свтоглядних установок митця. Толока – це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. На канал ICTV стрчку мають показати у прайм-тайм на День Незалежност, 24 серпня.
Коли настали часи горбачовсько перебудови, я подумав, що, може, зараз-таки вдасться отримати згоду на зйомку такого фльму. Корисн статт для Вас: щоразу псля руйнвних сторичних подй Катерина збира толоку. В Укран прокат фльму “Толока” старту 12 березня. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом. Це у нас вже було закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно. Разом з нею в кадр з'являться актори Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов та Сергй Романюк. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах. Державне агентство Украни з питань кно видлило на виробництво Толоки 14 млн 196 тис гривень.
Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. У фнал з’являться укранська народна камасутра, що перемага свою любов’ю. Феномен укрансько хати – тамниця толоки – починаючи з 1967 року проростав епзодами в нших фльмах. Шсть рокв ми Толоку знмали. — Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок.
Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила.До фльму “Толока” представлено псню “Укранська народна Камасутра” – авторську нтерпретацю укрансько народно псн “Чорн очка” вд режисера Михайла ллнка.