Робота над стрчкою почалася ще у 2013 роц. ось нарешт цьогорч укранський глядач зможе побачити картину на великому екран. Всеукранська прем’ра фльму запланована на 12 березня.
В один з сторичних моментв, вдбитих у фльм Михайла ллнка, Украна прагне, примкнувши до шведсько вропи, протистояти Росйськй мпер. Старт прокату картини мав вдбутись сьогодн, 12 березня, проте у зв’язку з запровадженням карантину його перенесено на невизначений термн, що викликало хвилю обурення, зокрема, й у колишнього очльника Державного агентства Украни з питань кно та продюсера Пилипа ллнка. Дуже хороша атмосфера на майданчику багато цкавих людей довкола. Зграла донька режисера - ванна ллнко. дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт. диний засб вдвести бду — от се називання самоназивання людей, предметв, явищ. “Вк укрансько хати короткий, але толока перетовкла не одне горе, коли у фнал Катерина знову повертаться до сюжету врша, толока перетворю особисту трагедю на безконечну псню вдроджень, у яко нколи не буде останньо строфи – саме це стверджу драматична кнобалада, що вироста з поетично мнатюри укранського геня Тараса Шевченка”, – йдеться у повдомленн.
Це дуже схоже на вкид контраверсйно нформац, яка не вдповда няким канонам нормального усвдомлення проблеми. Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас. Згодом змнювалися варанти ймоврних назв — "Життя одн хати", "Побачити померти". Чарвна посмшка акторки Римми Зюбно. Однак у 2018 роц нам вдалося завершити роботу над фльмом, а 12 березня нарешт вдбудеться всеукранська прем’ра. До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно! Здаться, це стосуться так само фльмв. Смховий зсув, коли вд Шевченкового Реве та стогне Днпр широкий переходять до патетичного Украинскою струею жажду брата утолим (бо ж Крим помира, цлком сучасний, як бачимо, мотив). ХАТА ЯК СИМВОЛ НЕЗНИЩЕННОСТ Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац.
” - це були перш слова, як Михайло ллнко вимовив з сцени псля показу фльму. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Образ незнищенност укранства, який ближче до фналу суттвим чином трансформуться: один з персонажв фльму стверджу, що саме в хат — корння сторичних бд укранцв. - я мав щастя, абсолютно пдсвдомо, попадати на так толоки, як були пов'язан з гуртуванням людей, як пднмали нагальну потрбну рч. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевльчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, й як там можуть бути серйозн флософськ розмови. Хоча без не в процес задум автора ста очевидним. Через нестачу фнансування зйомки фльму переривалися.
Можете не поврити, але фльм почався ще в 1967 роц. Зйомки стартували у 2013-му. Тод под почали розгортатися настльки бурхливо, що не могли не торкнутися фльму. Довелося зупинитися. Нараз багато фльмв, як мають непросту сторю – знмаюся вдвч або навть утрич довше. Але, менше з тим, поки була павза я здив з фльмом “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” до наших хлопцв на Схд. Досить так поздив добряче: було приблизно 60 показв. я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”. Була можливсть посплкуватися, показати, возили з собою апаратуру. нколи покази були в дуже дивних ситуацях, часом просто неба. Це для мене був величезний досвд.