— У режисерв люблять питати про особлив моменти пд час зйомок. Чи були так у вас?
На жаль, тепер знову бачимо, що деяк телеканали перестали дублювати фльми, росйський продукт знову заполонив укранський телепростр… У ролях знмалися ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх. Рзн люди звертаються до ченця з дружнми порадами, пдказками, погрозами та об’ктивними свдченнями незалежних експертв. Фльм стояв 15 мсяцв – зараз ми реанмумося”. Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно.
Слава Господу, що вона . Прем’ра фльму в Укран запланована на березень наступного року – до 200-рччя Тараса Шевченка. Проте головн змни почали вдбуватися у 2013-2014 рр. Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. Хтось переказав, кудись захали дорогою. Офцйний трейлер фльму: Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Чому саме м спочатку показали цю картину? Нагадамо, фльм “Панорама” покажуть на мжнародному фестивал у Карлових Варах.
дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. Режисер: Михайло ллнко Наприклад, хату, зроблену з цегли, такий соб дм-фортецю. Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Нагадамо, ранше акторка з комед "Побачення у Вегас" Марина Д'яконенко розповла про "моторошну" зустрч з Ерком Робертсом. , напевне, вона не остання. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю. Коли дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять скромну хатинку. (удосконаленою розвинутою текстом самого Михайла ллнка) сьогодншн волонтери везуть реч й продукти в Донбас.