Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Думаю, наступний точно буде про Украну. Але Сьомий маршрут Той, хто пройшов крзь вогонь теж вийшли про любов. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. мене це влаштову, – розповда вн.
Довготривала мандрвка завершилася. У фльм ви побачите Родовдне дерево Украни, що з'являться тльки в повнй темряв стльки разв на рк, скльки разв ви пдете на фльм "Толока". Показ фльму зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно у Тернопол (вул. Враховуючи кошти, додатково видлен на промокампаню, це майже 29 млн грн. Наприклад, Фучжоу та ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Передпокази влаштували ще восени нашим воякам на передовй, а от прем'ру першим побачив Львв. У балад Шевченка у Катерину закохалися тро козакв. Але настав час думати про те, щоб не лише вдновитися псля чергово агрес, а як не стати жертвою надал.
Балада У т Катерини хата на помост…, яка лежить в основ сюжету фльму, лише дала режисеру дею, яку вн розвинув по-свому. Псля затяжно хвил цунам депресивного антигероя – ми бачимо, скльки людей втлю цей мпульс, який пригнчували чи навть забороняли”. Нагадамо, в укранський прокат фльм виходить 12 березня. Тод вони з братом Юрм, сидячи на берез Днпра, вперше почали обговорювати дею. Важливо, щоб зараз цей процес не припинився. Не уявляю соб, як працювати над фльмом без усмшки над. Кно — це механзм, який ма свою нерцю.
наскльки це було можливо, намагався разом з групою, з акторами вдобразити це у фльм. Ми хочемо зробити яксний фльм не лише для тих, хто зна любить Шевченка, але й для тих, хто впевнений, що Шевченко – всесвтньо вдомий футболст. Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Офцйний трейлер фльму: Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Кно, яке знмали п'ять рокв Вн домовився з Мнстерством оборони, щоб мене взяти з служби.
сторичн постат захоплено граються в фльм вйнушками на театр вонних дй (ТВД)...