Через усю стрчку червоною лню тягнеться укранська народна псня Чорн очка, як терен.
Вн дуже красиво знятий, за допомогою високих технологй картинка вийшла надзвичайно виразною чткою. Це дв важлив сутност ц стор. Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен сильно озброн люди. сторичн постат захоплено граються в фльм вйнушками на театр вонних дй (ТВД). Зйомки Толоки стартували в 2013 роц, та незабаром зупинились: в Укран перегорнулася нова драматична сторнка стор – анекся Криму та вйна на Донбас.
Це залишилось в генетичному код укранцв, коли бда збираються на Майдан, разом перемагають бду. з лейтмотивом: Хата не мусить бути чужою, Чужа хата не своя. Ми зважамо навть на яксть перекладу субтитрв, тому ретельно добирали перекладачв, адже кно саме по соб не дуже просте. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. Ще у 1967 роц Михайло ллнко задумав створити свй фльм.
тому, як тльки маю вльний час, ду до дтей — розмовлямо, грамось у яксь гри. Як зазначаться, у Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. В Укран прокат фльму “Толока” старту 12 березня. Намагаюсь знайти усмшку навть там, де не до смху. збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт.
Як зазначаться, прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк.