Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол. Двчина пообцяла вийти замж за того хлопця, якому вдасться визволити брата з полону. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться коханим. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки.
Я з акторсько родини, на початках було тяготння стати пожежним, льотчиком або футболстом. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Крана: Украна Прем’ра фльму в Укран запланована на березень наступного року – до 200-рччя Тараса Шевченка. Знмати Толоку розпочали 2013 року, однак через Революцю Гдност фнансування призупинили, роботи, здавалося, канули в Лету. Тльки в 2013 роц Толока отримала шанс на втлення. Ця розповдь пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн герочн епзоди.
З осен минулого року Михайло ллнко з "Толокою" прохав прифронтовими мстами та вйськовими частинами на Донбас, показував там стрчку. “Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Не те, щоби х було легше знмати, це все ж таки короткометражки, шанс був. Бо ж кно — це не просто розвага. Щоб загарбать з собою Про вдсилання до нших фльмв Тод ми сидли з братом, з Юрм ллнком, вн - просто так думки в голос - каже, дивись, хата укранська, а взагал-то в стнах ц хати велика-велика тамниця незнищенност Украни", - розповв режисер. нший метод суто мфологчним: постйне називання дтей за менами: ван, Петро, Оверко. Фльм "Толока" наполяга на снуванн посмшки як ознаки укранця в кризовй ситуац за вдсутност шансв на порятунок.
Головне, щоб не зупинявся процес. Це сторнка для вражень про кно. Як повдомля Цензор. ВIДЕООпис Толока той образ знахаря, образ козака-писарчука переда характер укранцв, вмння дивним чином перетворити, обернути небезпеку соб на користь. Однак надя, що псля вимушено перерви глядач пде до кнотеатрв у подвйнй клькост. Смховий зсув, коли вд Шевченкового Реве та стогне Днпр широкий переходять до патетичного Украинскою струею жажду брата утолим (бо ж Крим помира, цлком сучасний, як бачимо, мотив).
– Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Коли я читав й сценарй, вона вперше в житт заплакала. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. А за 18-20 рокв донька виросла, стала акторкою та балериною.