Балада Шевченка фльм ллнка нби притча про долю Украни. Кожне випробування Катеринино сили нби розповда про долю та життя укранцв, як намагаються не втрачати вру.
Михайло ллнко назива толоку ункальною, переможною системою укранського самопорятунку, але дивуться, що вона не залишила слду в лтератур або живопис. Зустрч з творчою групою й показ провели у стнах театру кно “Люм’р” 26 лютого, нформу “Галка”. Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. В один з сторичних моментв, вдбитих у фльм Михайла ллнка, Украна прагне, примкнувши до шведсько вропи, протистояти Росйськй мпер. Фнал Толоки вдсуваться надовго — чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Вн розповв, що дея "Толоки" народилася в 1967 роц псля розмови з братом, режисером Юрм ллнком, а сюжет подарував Тарас Шевченко. Примром, виконавиця головно рол ванна ллнко вважа: Толока - стрчка неодноразового використання. Тод автори заморозили виробництво фльму на довгих 5 рокв. Ми втрачамо пам'ять.
Толока фокусу увагу саме на карм втчизняно стор, щоб врешт допомогти змнити . Уявть соб цю ситуацю. Вийшло про любов. , то над картиною працювало багато людей — хтось починав , хтось закнчував. У протокольному реч називаються своми менами. Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля… У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Толока. нчого у них не виходить, бо толока, — розповв Михайло ллнко. У головну героню Катерину закохуються тро козакв. Читайте також: "Кборги" побили рекорд укранського кнопрокату за всю сторю незалежност
— Укранц справд дуже терпляч. Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. Фльм нагаду про традицйний, але напвзабутий механзм толоки, як способу об'днання спльноти в кризовй ситуац за вдсутност шансв на порятунок. демоблзаця моя пройшла просто. Масовим кно Толоку важко назвати. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, завжди у центр громади. ua розповв режисер Михайло ллнко. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв. Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним. Не оминув прем'ри й режисер та клпмейкер Вктор Придувалов
Вийшло трошки довше. Важко розлучатися з фльмом, який забрав у мене стльки рокв.