Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. Але мж цим всм мали пройти роки.
В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини… Це балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв. Саме такий перод описаний у стрчц. Звсно, директор Довженко-Центру ван Козленко не мг оминути тако под У людини вдбуваться перелом, вона йде в зону бойових дй. НЕТ": Укранський трилер "Стороннй" отримав приз за найкращий сценарй на мжнародному кнофестивал в Лос-Анджелес.
По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка розгорнуту пслямову для нього. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах. Один каже: Брате, Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. ua, як проходив кастинг у комедю "Мй ддусь - Дд Мороз".
Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт. Акторка та балерина ванна ллнко фактично росла разом з дею батька зняти фльм про толоку, прогнозовано втлила цю роль на екран на максимально високому рвн. — Узагал головна пружина т де залишилася. За час свого снування толока переросла побутов рамки перетворилась на явище природи, здатне суперничати з ураганами, повенями, вйнами. Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. Хоча без не в процес задум автора ста очевидним. Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини.