— Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань? Такий персонаж у спортивках з розтягнутими колнками, у ктел, на лацкан якого зрка Героя СРСР. Так, можна сказати, що там перебр, чи там. За основу стрчки режисер обрав Шевченкову баладу У т Катерини…. Дистрибутор: компаня UFD Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк далек родич, сусди, а нод й усе село.
Про це 29 травня повдомило Держкно на свой сторнц в Facebook. Так само тро козакв з рядкв: просто Семен Босий, ван Голий та ван Ярошенко. Адже фльм знмався довго, см рокв, вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися”, - пдкреслив режисер. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Можна було б назвати фльм Життя одн хати, тому що люди лпили хату, а хата лпила людину – побут, звички, душу, терпимсть, мудрсть, дурсть, гумор, псн та сторю. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому. Блнгвзм у кно й на телебаченн: укранська – для комедй, росйська – для мелодрам. Це у нас вже було закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно.
Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. Представник вд Держкно вгенй Коваленко також був лакончний у свой промов заявив - у вдомств давно очкували на вихд Толоки. Кажуть, якщо сфотографуватись мж колишнм головою Держкно дючим, загадан бажання здйснюються Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. То той мен, запорожц, Режисер та автор сценарю – Михайло ллнко, оператор-постановник – Олександр Кришталович; художники-постановники: Роман Адамович та Микола Кщук; композитор – Роман Вишневський. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а вийшло 26.
Фльм "Толока" – це грова приставка до стор Украни.