— Мен вже немало рокв. Не кажу про 25, навть не 50. Вдоме таке прислв’я: Хочеш насмшити Бога — подлися з ним планами. Навть не знаю, що сказати…За дв години у стрчц Толока показав чотириста рокв укрансько стор режисер Михайло ллнко. Назива фльм романтичною баладою та першим кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. А глядач, як побачили фльм на до прем'рному показ у всеукранському тур, в соцмережах пишуть, що це нацонально-патротичний сюрреалзм. Фльм у широкий прокат виходить 12 березня.
Провнцйнсть переслду нас. Але вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Був один характер, а тепер вони борються один з одним. До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас. А завдяки доброзичливим зовншнм сусдам збирати толоки укранцям доводилось часто. — У дитинств я мав щастя абсолютно свдомо потрапляти на так толоки, як були пов’язан з згуртуванням людей, як робили нагальну потрбну рч, — пригадав народний артист Украни Богдан Бенюк. Саме Держкно надало чи не найбльшу суму для Толоки – 28 млн грн.
Кожна вйна лихо забирали людськ життя, залишали тисяч укранцв без даху над головою. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. Толока – не лише будвельний процес. Коли доля розвертала мене до протилежного вкна, перед мною розгортався нший пейзаж: понерський табр, рчка з берегами, як чомусь втратили колр (наче в зламаному кольоровому телевзор). Михайло ллнко, режисер “Толоки”: Продаться незавершена вйна. Балада Шевченка фльм ллнка нби притча про долю Украни. я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Прем’ра трейлеру вдбулася 11 грудня в рамках Зимового кноринку Одеського кнофестивалю.
Шевченквська сторя Катерини у фльм – нби передмова, вона трива не бльше 30-40 хвилин. — Мова картини трошки незвична для сприйняття непдготованого в план стор глядача, тому було побоювання, що не вс сприймуть таке кно. Зараз стала вдома дата виходу стрчки на екрани Украни - 12 березня. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки. Компаня: ллнко Фльм Довгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня. Увага буде зосереджена на Катерин, яка чекала результатв свого фатального експерименту (lethal experiment) тльки для того, щоб побачити коханого живим.
У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами.