Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень."Толока" - довгоочкуване укранське кно, якому вдомий режисер Михайло ллнко присвятив 50 рокв життя, починаючи вд задуму фльму до його втлення.
Це зброя. фльм на це вказу. Насильницька укранзаця Украни – це фантастика. в цьому фльм хотлося поднати дю, посмшку у важку хвилину, надю, любов. Робота над фльмом Толока почалася ще 2013-го. Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй.
Бо укранськ жнки дуже мудро керують процесами. 30 вдбудеться прес-конференця з приводу запуску кампан колективного фнансування для нацонального кнофльму ТОЛОКА через Спльнокошт. Можливсть реально пдйти до реалзац Толоки з’явилася лише псля 1991-го. Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити померти". Так, укранська хата знаходиться мж двох могил, хоча взуальна картина може бути прочитаною в нший спосб — то жноч груди, вияв жночо природи укранського Космосу.
Чому саме м спочатку показали цю картину? Картина режисера Михайла ллнка вийде в прокат 12 березня 2020 року. Навть у цлком урбанстичному “Сьомому маршрут” поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Ми рад, що вони побачили фльм одними з перших. У мене – своя. Грник, м. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. Щоб загарбать з собою Трапилась бда глина, вода, очерет деревина. Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим.
Картина режисера Михайла ллнка вийде в прокат 12 березня 2020 року.