Спльнокошт - перший найбльший в Укран онлайн механзм колективного фнансування на платформ Велика дея. нструмент д за принципом краудфандингу та дозволя усм охочим долучитись до фнансування проекту.
Особисто я, просто не уявляю ншо актриси у цй рол. ма дуже весняний вигляд Головна героня Шевченково балади гине, а от ллнкова Катерина житиме до старост. Це найдивовижнше, найсильнше найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. Тльки замсть рзнокольорових камнцв – хвилини столття. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. вижити будь-як, як та шевченквська Катерина!
— Бачимо, що на екранах з’явилося набагато бльше укранських фльмв. В не багато куплетв про те, що кохання не зупинити незручностями, ми знайдемо спосб й мсце один одного любити. Це перше кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост режисера Михайла ллнка. А коли запускаться 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5?7, частина з них буде стабльними, а решта — не дуже цкавими. Й у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю стрчку. Як повдомляла прес-служба Держкно, кнокомпаня ллнко Фльм представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка Толока, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост.
— Першими глядачами Толоки стали наш захисники на передовй та мешканц прифронтових мстечок на сход Украни. Якою була хня реакця на фльм? Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. Ваш новий фльм – “Толока”. Фльм охоплю 400 рокв стор Украни. — Ви розповдали, що дея фльму виникла ще у 60-т роки минулого столття. — Було три допрем'рн закордонн покази — у Вльнюс, Соф й Стамбул. буду цегляний котедж. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. У подоб трохи божевльного охочого до тортур чужо кров козака Семена Босого актор був справд грзний.
З'явилася дея зробити з ц псн, яка крм того, що вона рефрен, фнальну псню всього фльму там дуже багато куплетв. Ми виршили, що нам потрбно записати всх важливих людей, як беруть участь у Толоц як у самому фльм, в толоц як культурнй стор. Кожен заспвав один-два рядки в цй псн, — подлився саунд-продюсер Серй Фоменко.