Навть в укранських пснях, у яких про все, про толоку – ан звуку (мораторй на спогади про толоку – ще одна тамниця).
Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. Але потм вн дещо змнювався. Як зазначаться, кнопокази супроводжуватимуться сплкуванням глядачв з акторами та режисером фльму, заслуженим дячем мистецтв Украни, лауреатом Державно прем Украни мен Олександра Довженка Михайлом ллнком. Картина вийде в прокат 12 березня 2020 року. Особливо, коли показували великого нациста картонне вйсько. А це забита провнцйнсть, що укранська мова другосортна. Органзатори краудфандингово кампан вважають, що Ми знмамо фльм про перемогу. Тому для мене захисники Украни – не чуж люди. Так один з козакв спадкував сторю вана Миколайчука, яка насправд сталася з ним.
З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн. ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма з того часу пдтримумо дружн стосунки. Важко соб уявити ншу культуру, де на найвдомшу лтературну постать був накладений мораторй на пв столття. У Катерину закохалися тро козакв. Добре в ц Катерини виходило прямо дивитися в оч ворогам. Нараз багато фльмв, як мають непросту сторю – знмаюся вдвч або навть утрич довше. Роль Катерини в Толоц викону ванна ллнко. х називають Янголами Тайри, бо коли вони беруть дуже важкого пораненого, м кажуть — не довезете, то незмнна вдповдь: Не в нашу змну!. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.
Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013-го року тривали до вересня 2018-го. я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня. не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло столи з блими скатертинами. Кнопрокт “Толока” став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно. Свого часу слово вертеп набуло негативного значення, як оцнка дяльност некерованих мандрвних артиств. Шевченко писав: козаки похали шукати брата у Крим. Укранський кнематограф – словосполучення, завдяки якому вам стовдсотково вдасться спровокувати дискусю. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. — Читай!