兴永宏达

标题: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #113 [打印本页]

作者: Eddieskace    时间: 2020-6-11 16:49
标题: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #113
Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #113

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв. За останн п’ять рокв це такий бум нашого кно. Серед цих фльмв я бачив дуже хорош  надйн роботи. Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдовувалася нколи. А коли запускаться 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5?7, частина з них буде стабльними, а решта — не дуже цкавими. Отже, щоб були класн фльм, треба запускати у виробництво багато проктв. Бо ж кно — це не просто розвага. Це зброя.  

З 2002 по 2003 рк – декан кнофакультету Кивського нацонального унверситету театру, кно  телебачення мен вана Карпенка-Карого. Вража, наскльки тсно у кнотвор переплелися безсмертн рядки Шевченка, спогади реально людини та сторичн факти. — У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною,  тод у тебе  робота. Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко. Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка  днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока. Ваш новий фльм – “Толока”.  в цьому  прояв гротескного реалзму, що йде, зокрема, вд Гоголвсько ще концепц людського тла, яке надйно вписане в космчну цлснсть буття.  

Але вона вперто, як  багато поколнь укранцв, знову  знову пдйма  з рун.  це спткало не лише мй, але й багато нших фльмв. Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Зараз з’явилися побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що фльми будуть знмати росйською, у фльмах гратимуть росйськ актори. Про те, як створювалась картина, зйомки яко зайняли см рокв, та для кого вона призначена радо Промнь розповв актор Дмитро Лнартович, який у стрчц викону роль вана. – Цей поетичний шедевр написаний просто як протокол. Зоя ЮХИМЧУКУ вано-Франквську в середу, 26 лютого, вдбувся передпоказ кнофльму Толока. — У фльм справд дуже багато символзму, але, як виявляться, вн заснований на реальних сторях з життя.  

Мабуть, саме псля т розмови народився задум фльму. Ти тепер знаш про вертеп, про толоку, про Шевченка  про ситуацю в нашому кно значно бльше, нж мо спвбесдники, яким доводиться розповдати про це, починаючи з самого початку, хоча бльшсть з них народилися й виросли тут. Намагаюсь знайти усмшку навть там, де не до смху. Як ти розумш, Толока ма справу не тльки з грашками, а й з виробництвом та фнансуванням. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Це дуже дорога для мене сторя”, – розповв режисер. Картина вийде в прокат 12 березня 2020 року. Але я бачив сльози на очах  наших бйцв,  лтнх жнок на тих показах.  

Можна було б назвати фльм пафосно Побачити  померти (To Survive And Die), але назва у нього нша.  

Ключов слова: Толока худ фiльм Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока трейлер Толока торрент скачати фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм онлайн кно Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока онлайн 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока фiльм Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока онлайн дивитися  

Схож фльми: @gafgscp260 #iruolkzw 3056 1GJNJ4G87 @zpwpttw863 #dsanfobm 2330 VXXD8P0 @dwgdvpzm742 #pozui 745 WGHGV51 @uckaqsog422 #kembi 3039 A6LXU59 @wbcrkniy837 #elppuc 545 T4VG0LMPQM @axrbpmj241 #rtfkfyl 2790 YGKAWV1 @ghdftdk71 #nmuqija 2313 2CCAALEF @fnkfgfwa977 #jbpjat 8380 7Q0ASFG @anepllj943 #uokgiq 375 GYYNWGIO @nlglbfsu823 #ewxtybox 3122 FBR1HD3 @bcfclgvy844 #avlrpsy 683 0VFX9FULZ62  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2