Але справжн народження фльму – в глядацькй зал. Так само, як народження хати пд час толоки.
А ще танцювати з Богданом Бенюком на мсц майбутньо хати. — Пане Андрю, як виникла дея зробити передпрем'рн покази "Толоки" саме на Сход Украни — для наших бйцв. Чому саме цей врш ви взяли за основу фльму? вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00. Крана: Романтична балада Толока - це адаптаця поеми Тараса Шевченка про трьох козакв, котр закохались у Катерину. Фактично сценарй Толоки написано у 1994—1995 рр.
Також у Толоц зграв свтло пам’ят Сергй Романюк. UA Group Сергй Созановський у компан продюсера рини Костюк маркетинг-директора компан Полни Толмачово Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу 7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. Фльм у широкий прокат виходить 12 березня. Кно, яке знмали п'ять рокв При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. У вдповдь на питання, якою робота - артхаусною чи глядацькою, режисер також наголосив, що для нього головним глядач: Ми робили фльм передусм для укранського глядача, без перебльшення.
Але потрбно визнати, що фльм не розрахований на масового глядача, це мистецтво високого атунку, тож успх у прокат – пд знаком питання. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Як повдомля пресслужба Держкно, переглянути трейлер можна на YouTube. Там написано тльки, що було. Наприклад, хату, зроблену з цегли, такий соб дм-фортецю.