Под фльму охоплюють понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Знмальний перод тривав майже 5,5 рокв. Впродовж цього часу на знмальних майданчиках “Толоки” працювала команда кнних каскадерв “Укранськ козаки” пд кервництвом Олега Юрчишина. У зйомках фльму було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.
Не знаю, чи з толокою вона пов’язана, чи з чимось ншим. Толока: трейлер укранського фльму дивитися онлайнНавгатор по фльму А глина – вона з земл в землю пде. Це справа художникв, поетв, журналств. — Читай!
Нагадаю, основним виробником зазначена компаня ТОВ ллнко Фльм, котра отримувала фнансування вд Держкно та Укранського культурного фонду. Вони роздумували про те, чим для укранця хата. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим. Проте це дуже важко, адже стратегя, яку використову ворог, фактично не да пднятися. Не можна сказати, що не сподобалося. Про це 7 лютого повдомили Гал-нфо у прес-служб Льввсько мсько ради.
У фльм "Толока" звучить псня "Укранська народна камасутра" в живому виконанн наших вдомих музикантв. Нам це не потрбно. А одню з ознак поетичного кно для мене поезя. Лейтмотивом фльму стала авторська верся укрансько народно псн Чорн очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка – Укранська народна Камасутра). Але мж цим всм мали пройти роки. От просто – що було хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. Це неможливо, але в нас це вдбулося. Це була настльки добре органзована тенденця, що ми звикли до цього. Давно.
Саме ц магчн сили допомогли об’днати в одному фльм далек часи з сьогоденням – XVII сторччя з подями, що передали естафету дал – вд 1709 року до 1918, вд 1933 до 1941, 43, 54, 84, 86, 88 року поступово дсталися наших днв.