Водночас голод назрвав. Це абсолютно природний процес. Екрани були заповнен закордонною продукцю: етери – росйською, велик – американською. Були й хорош фльми, але, так вже заведено, що хочеться на себе в люстерко подивитися. Зрештою цей процес почав пробивати соб дорогу. А чекати довелося досить довго. Можливо, хтось оцнить це як хвастощ, але все ж таки: коли у 2012-му вийшов на екрани “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, вн шокував тим, що укранський фльм збира черги перед касами на клька днв уперед. Його по рзному оцнили, але факт факт – стояли черги.
це основною пдказкою для глядача, адже йому не варто очкувати лнйно манери розповд та чтких далогв геров, котр проведуть його сюжетом розкажуть про все, що може бути незрозумлим. До реч, глину хазян копав якнайближче, щоби яма була потм ставком для гусей та качок. Ти попросив мене по телефону детальнше розповсти про фльм, робота над яким уже почалася. Але ж велике товариство зйшлось на Толоку! Але полонений виявляться зовсм не братом, а коханим. Не з т, яку нам нав’язували колись, а з нашо, укрансько.
Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). А дуже хотлося. — Тенденця очевидна. Стрмкий бг сюжету двч зупиняться, щоб краще роздивитися геров фльму у найдраматичнш хвилини хнього снування. Але, герой з’являтися почав. За словами ллнка, допрем’рн покази “Толоки” вже вдбулися у Литв, Туреччин, Болгар, де в першу чергу збирали нашу даспору. Презентували фльм режисер картини Михайло ллнко, музичний продюсер та актор Сергй Фоменко та виконавиця головно рол ванна ллнко. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013-го року тривали до вересня 2018-го.
Акторка пророку цьому фльму довге життя, бо, каже, вн про суть укранцв: Мен дуже сподобалося таке прислв'я: Вони хотли поховати нас, але вони не знали, що ми насння. — А хто першим почав працювати з вами над цю картиною? Намагашся вгадати, що ж цим хотв сказати режисер. Хоча в цлому Толока не такою вже складною за свою кномовою. Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!". Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше. А тут така несподвана зупинка. Як зазначають автори, — це 14 важливих фрагментв стор нашо крани. Ви спостергали за цим процесом? Режисер фльму, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв, що дею екранзац виношував клька десятилть – ще з 60-х рокв.
Знмальна група спвпрацю з Благодйним фондом допомоги арм “Повернись живим”. З кожного проданого квитка 7 грн вдраховують у фонд, той свою чергою пдтриму стрчку нформацйно. Це вже друга така спвпраця “Повернись живим” з укранським кнематографом. Першим став фльм “Кборги”.