Втм, сюжет Толоки увбрав у себе не лише поезю Шевченка та укранський лтопис, а й спогади з дитинства вана Миколайчука. У результат вийшов такий соб щоденник укрансько нац, кнематографчне генеалогчне дерево кожного укранця. Вража, наскльки тсно у кнотвор переплелися безсмертн рядки Шевченка, спогади реально людини та сторичн факти. Якщо бути точною, то 14 часових вдрзкв укрансько стор. Для мене, це одна з найкращих екранзацй творв великого Кобзаря.
Особливо актуально це зараз, коли сучасна Катерина ледь не лишилася без хати, а пвнчному сусду таки вдалося вкрасти шматок покрвл. рзн технолог. Так почався сценарй. Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Трапилась бда глина, вода, очерет деревина. А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра).
У цьому головна дея фльму псенного твору. По-справжньому фльм почав вимальовуватися, коли Михайло ллнко перегорнув сторнки Кобзаря в оч втрапив врш "У т Катерини". Зйомки проходили у селищ Стеблв Черкасько област, над рчкою Россю. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Водночас голод назрвав. Тод ми сидли з братом, з Юрм ллнком, вн - просто так думки в голос - каже, дивись, хата укранська, а взагал-то в стнах ц хати велика-велика тамниця незнищенност Украни", - розповв режисер. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). – Пан Михайло дописав кльканадцять рядкв до псн власноруч. Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони.
У т Катерини… – це 66 рядкв про те, як Катерина столттями чека на коханого з полону. Толока дерево роду як нацональн символи Золоте, м. А вн сам з того регону, де гаряче. Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук. В головних ролях: я виршив використати ту сторю у сценар. Тому я виршив створити про це цле кно, – каже ллнко. Але настав час думати про те, щоб не лише вдновитися псля чергово агрес, а як не стати жертвою надал.
Головн рол у фльм зграли ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та нш.
Релевантн слова: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 Толока дивитися онлайн hd Толока скачати дивитися трейлер Толока Толока торрент Толока скачати торрент в хорошй якост Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм дивитися фiльм Толока в hd якост Толока онлайн hd Толока онлайн 2020