Спвзасновник FILM. демонстрували не у фешенебельних залах, а у напвзруйнованих клубах просто неба. Вн розповв “Укранському нтересу” про свй новий фльм “Толока”, про стрчки, варт уваги, а також про втчизняний кнематограф загалом. Михайло ллнко став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Його новий фльм – романтична притча, метафоричне кно, майстерна мистецька робота укранського режисера, кажуть фахвц, де використан тонк вдал художн образи, а ще це кно з глибокими смислами, де багато гумору над, що все буде в укранцв добре.
Режисер та автор сценарю – Михайло ллнко, оператор-постановник – Олександр Кришталович; художники-постановники: Роман Адамович та Микола Кщук; композитор – Роман Вишневський. Толока, як суспльне явище, коли люди гуртуються, щоб збудувати чи зробити щось разом – лейтмотив картини. Тльки 2018 року стрчка отримала дофнансування. Кно, яке знмали п'ять рокв Оператор: Олександр Кришталович Фльм побував на Донбас, де його дивилися бйц та мсцев мешканц. А ще змусить роздумувати, чому сторя повторються щоразу Катерина лишаться без даху над головою.
Фльм "Толока" – це машина часу, яку можна взяти напрокат на дв години за маршрутом довжиною в 400 рокв, з поверненням до мсця посадки. Якось жартома запропонував навчити й мене. Толока – це спльна сила. Картина режисера Михайла ллнка вийде в прокат 12 березня 2020 року. Коли вн побачив ус т под, "тьохнуло". Таке соб спвснування сторичних епох. ван Миколайчук розповв мен незадовго до смерт, що коли вн був дитиною, мг загинути вд божевльного маняка. Це залишилось в генетичному код укранцв, коли бда збираються на Майдан, разом перемагають бду. Двчата використову закоханих богатирв, аби врятувати свого справжнього нареченого з турецького полону.
26 лютого в вано-Франквську вдбудеться допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока та зустрч з творчою групою: режисером Михайлом ллнко, ванною ллнко, котра зграла головну героню Катерину та саундпродюсером та одним з акторв Сергм Фоменко Фома (гурт Мандри).