— Ситуаця дуже тривожна. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Я належу саме до поколння, якому було гарантовано комунзм. Бо кно, яке знмалося шсть рокв, на останньому кадр зупинилося! Трагедя в Польщ: 20-рчний хлопець з Пдгаччини розбився на автомобл…У дн шанування Великого Кобзаря у прокат виходить нова укранська повнометражна картина, створена за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост..
Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Це могла бути наречена, дружина, вдовиця, яка поклала око захотла видного хлопця пристосувати до господарства – Шевченко не уточню. Толока – не лише будвельний процес. — Узагал головна пружина т де залишилася. Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. Це треба просто дивитися. Ми спецально возили яксну технку, щоб забезпечити вдал покази "Толоки". Вийшло про любов. Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк далек родич, сусди, а нод й усе село.
Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. Зрозумла рч, це вдсилання до образу Вчного Дда з Довженково Звенигори, та й загально структури видатно стрчки укранського класика. з славного Запорожжя Ще читайте, як вдома голлвудська зрка потрапила в укранську комедю з Поляковою та Остапчуком "Побачення у Вегас". це мен, безумовно, да гостроту в професю творчсть, якою я дуже дорожу.
Фльм Толока (2020) спроба режисера провести сторичн паралел, мж минулим та сучаснстю.Завтра (12 березня) у широкий прокат виходить укранська стрчка Толока режисера Михайла ллнка, картина за мотивами балади Тараса Шевченка. Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас. 400 рокв у двох годинах. Толока, як суспльне явище, коли люди гуртуються, щоб збудувати чи зробити щось разом – лейтмотив картини.