Важливо, щоб зараз цей процес не припинився. Бо довол тривожн сигнали. Ось ця павза, коли виршували, хто очолюватиме Держкно. Там вдбувся дивний конкурс, який дос нкому незрозумлий. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. Тривога вдчуваться, але все ж фльми, як один за одним з’являються, багато на пдход. Головне, щоб знову не було павзи.
Один з продюсерв фльму Андрй Рзоль зазначив, що одню з умов спвпрац з ICTV показ стрчки у прайм-тайм на День Незалежност. Тож виходить: новий життвий цикл розпочинаться з смерт нею ж закнчуться. Найвдомш режисерськ роботи М. Читайте: Фльм “Я працюю на цвинтар”: про життя, смерть тамниц, як хова кладовище Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни головне – покликати на толоку.
Цей цикл таки перерветься, коли страшний втер-втрюган перемеле все навколишн життя (майже цитата з Фучжоу) Катерина поведе за собою аж дванадцятеро дтей (подбна дванадцятка уже виникала у картин), з них лишень одна двчинка. — Ви належите до когорти режисерв, котр творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. Картина вийде в прокат 12 березня 2020 року. Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. Але полонений виявляться зовсм не братом, а коханим. Робота над фльмом Толока почалася ще 2013-го.
— Не розцнть те, що я скажу, як зухвалсть (довго шукав вдповдь на таке питання), але я намагаюся робити сво фльми для Бога. Про зйомки “Толоки” Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року, за пдтримки Укранського культурного фонду. Це дуже дорога для мене сторя, – розповв режисер. Крм того, саме Довженко запропонував укранському кно адекватн вимри Гоголвсько поетики, налаштовано на вдкриття духовних покладв укранства (Щось Гоголвське,— сказав колись Сергй Ейзенштейн, подивившись Звенигору).
Ваш новий фльм – “Толока”. Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран.