Хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк здоровий це врятувало життя легендарного актора. У день всеукрансько прем’ри Толоки представники ЗМ мали можливсть посплкуватися з творцями. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Тод вони з братом Юрм, сидячи на берез Днпра, вперше почали обговорювати дею. То оддав би все золото Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. Михайло ллнко став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. Член Нацонально сплки кнематографств Украни.
Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Можна було б назвати кресленням хати, що спираться на землю займа частину небесного простору. Це неможливо, але в нас це вдбулося. от саме рядки Шевченково балади У т Катерини … лягли в основу фльму Толока. Я людина емоцйна.
Творц картини також подякували за тепл вдгуки тим, хто подивився “Толоку” пд час прем’ри. Ми посплкувалися з Михайлом ллнком про його новий фльм "Толока". Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, завжди у центр громади. Тому сюжет починаться 400 рокв тому, а закнчуться у наш дн”. Це найдивовижнше, найсильнше найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. Фльм "Толока" – це грова приставка до стор Украни. щоразу псля руйнвних сторичних подй Катерина збира толоку.
Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль.