Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни головне – покликати на толоку. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути.
Зрки: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк5 листопада в нформацйному агентств “УНАН” о 13. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. Не знаю, чи так насправд, але вн задля вдячност жнкам. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, завжди у центр громади. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв.
У кожному з цих фльмв репетиця “Толоки”. Вони нам давно знайом, нема сенсу ще раз перечитувати х. Фльм народжуться багато разв – пд час виникнення задуму, потм коли пишеться сценарй, а дал – на кожному новому етап, з кожним новим членом знмально групи, з кожним затвердженим актором, з кожним знмальним днем, пд час монтажу створення музики… Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко. А традицйна хата-мазанка — нц, нчого фортечного, жодних укрплень. Сьогодн теж намагаються називати громадянською. Органзатори домовилися, що см гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован Фонду "Повернись живим" на допомогу арм. вся група була об'днана цю дею. — Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв.
Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству. Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Однак ще торк стрчку режисер актори презентували бйцям у понад 20 мстах селищах Донецько Лугансько областей. Вн вдзняв картину, пд назвою "Толока", прем’ра яко буде в березн. Зйомки стрчки почались у 2013 роц, проте роботу над нею вимушен були зупинити, вдзнявши половину матералу. Свй вибр Катерина доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто зможе визволити з полону брата.
Хати, власне, ще нема. лише дерев’яна конструкця. Можна було б назвати кресленням хати, що спираться на землю займа частину небесного простору.