Не подумайте, що я скаржусь. Мен нема на що. Псля 1991 року я зняв, крм короткометражних, чотири повнометражн фльми – "Фучжоу", "Сьомий маршрут", "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" "Толоку".
— Один з геров фльму — покалчений афганець, який повернувся з вйни, каже: Толока — це добре. Ото спалить сусд хату, то ми глини накопамо, толоку зберемо. Допрем'рний показ у Львов та зустрч з знмальною групою вдбулися 25 лютого у кнотеатр "Планета Кно". Нижче ви знайдете перш кадри за хньою участю. “ван Миколайчук розповв мен незадовго до смерт, що у дитинств ледве не загинув вд божевльного маняка. Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Його музика звучить у фльмах Бертолучч та Дзефрелл, – каже вн.
А над усм — Катерина. Вн невгодний: не пристосований так швидко, як телебачення, рекламувати полтичн амбц свох господарв – тому зруйнований. Головн рол виконають Богдан Бенюк, ванна ллнко, Сергй Романюк та нш. Мж показом для преси та прем'рою творц фльму встигли провести 30-хвилинну пресконференцю. — Було три допрем'рн закордонн покази — у Вльнюс, Соф й Стамбул.
Це поетичний шедевр, який записаний як полцейський протокол: що вдбулося, свдки, як чули й бачили. Оператор: Олександр Кришталович Важко розлучатися з фльмом, який забрав у мене стльки рокв. Коли фльм вийде на екрани? Шсть рокв ми Толоку знмали. Фотограф – Ярослав Плунський.
Укранський кнематограф – словосполучення, завдяки якому вам стовдсотково вдасться спровокувати дискусю. Щонайменше хтось вдразу порине в сторю, згада Довженка Параджанова, хтось скаже, що сучасн комерцйн комед – чудова альтернатива голлвудщин, дехто в захват вд фестивальних картин, а для когось такого поняття не сну взагал.