Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму.
збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт. Фльм-балада Толока зняв Михайло ллнко за власним сценарм. Якби не толока, не було б де й зустрти свого коханого. Але це спроби з рзних бокв наблизитися до тако постат. Пдтримумо тезу Михайла ллнка про те, що це художн полотно – про себе для себе. Особисто я, просто не уявляю ншо актриси у цй рол. Коли вн побачив ус т под, "тьохнуло". Про це повдомля пресслужба штабу ООС. Можете не поврити, але фльм почався ще в 1967 роц.
саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Жанр стрчки – романтична балада. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович Вони роздумували про те, чим для укранця хата. З кожного проданого квитка до фону буде передано 7 грн.
ллнко Михайло найбльш вдомий фльмами ТойХтоПройшовКрзьВогонь, Фучжоу. З двох бокв вд кол рзна дйснсть. — Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Потрбно змнити парадигму — тод увмкнеться нша психологя: надйну Хату захочеться захищати. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого 7 гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Саме так. Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. 95-рчний Теодор Хамар: Сусд пдробив договр, нбито я продав йому свою хату за 10 тисяч доларв… 12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Це була настльки добре органзована тенденця, що ми звикли до цього.
Коли Катерина з дтьми збира реч пережджа до Криму, вона губить гребнь. Одвчний провдник дол, вн охороня вд хвороби, пристрту негараздв. В укранськй символц його втрата попереджа про лихо.