Вк укрансько хати короткий - вд вйни до вйни. Якби не толока, не було б де й зустрти свого коханого. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю".
Михайло ллнко, автор сценарю режисер фльму "Толока", спецально для УП. вступив на бюджет. Проте, у зв’язку з оголошення карантину по всй Укран, старт прокату перенесено на невизначений термн. Завдяки такому кно можна з упевненстю дивитися в майбутн спонукати до цього глядача. До роботи над сценарм приднався художник Роман Адамович. У фльм “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Майже 27 тис. Саме цим ми вивели фнал з сторично стрчки у сьогодення. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив зберг вд зимово негоди, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней". Так, я похвалив.
Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Уяви: вйна, згорла хата, насуваться зима, а в тебе лише вода, очерет клька цеглин. цей дуб буде багато рокв снувати. Щоразу з Украною прощалися говорили, що нема. Власне, процес створення фльму чимось нагаду будвництво укрансько хати, стни яко встоять попри вс зловсн бурев й прихистять усх стражденних вруючих. До реч, про лто: лто я проводив у Черкасах. Тод ж домовилися, що повеземо фльм до наших бйцв.
Трейлер опублкували в червн 2013-го. це мен, безумовно, да гостроту в професю творчсть, якою я дуже дорожу. З'явилася дея зробити з ц псн, яка крм того, що вона рефрен, фнальну псню всього фльму там дуже багато куплетв. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. А ще змусить роздумувати, чому сторя повторються щоразу Катерина лишаться без даху над головою. – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв. До слова, 7 гривень з кожного квитка будуть перерахован фонду “Повернись живим”, який займаться допомогою укранським бйцям.
Потм розпочалася АТО. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. Тому грош потрбн вже зараз, йдеться на сайт, на якому можна долучитися до кнотолоки.