Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
У фнал з’являться укранська народна камасутра, що перемага свою любов’ю. Нема ефекту сукн, скроно з рзно тканини. У ВДКу укрансько не вивчали, але, якщо я знму цей фльм, ти зрозумш його без перекладу. Кожне випробування Катеринино сили нби розповда про долю та життя укранцв, як намагаються не втрачати вру. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. Картина ма настльки сильний художнй вимисел, у нй дуже передан епохи. Фльм про укранську хату толоку, а радше про любов.
Офцйним телевзйним партнером виступить телеканал ICTV. Як повдомляться на сайт Держкно, нову дату буде оголошено пзнше. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98 вдсоткв вд загально вартост виробництва. Про це Gazeta. Як ти розумш, Толока ма справу не тльки з грашками, а й з виробництвом та фнансуванням. Важливою складовою фльму дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука. Вдчайдухи вдправляються у смертельно небезпечну подорож, рятують невльника, але дво з трьох козакв гинуть.
Як зазначаться, у Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. рзн технолог. У березн цього року, перебуваючи у монтажно-тонувальному перод, проект взяв участь у семнар “Лабораторя кномонтажу в Укран” First Cut Lab. Серед цих фльмв я бачив дуже хорош надйн роботи. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму Михайло ллнко: Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Фльм розповда про жнку, яка пообцяла свою прихильнсть тому, хто визволить з турецько невол брата. На широк екрани фльм виходить 12 березня. Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади “У т Катерини хата на помост…”, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. См гривень з кожного квитка на “Толоку” будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.