— А хто першим почав працювати з вами над цю картиною?
Зграла донька режисера - ванна ллнко. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим презенту другий трейлер стрчки: На сторнках пдручника я малював мультики про лтописця оживлював х, перегортаючи вялом на втху сусдц по парт. Не знаю, чи так насправд, але вн задля вдячност жнкам. Не Толокою диною, не хатою-мазанкою ( варто нарешт поховати, що й вдбуваться в одному з епзодв, ндивдуальною каптальною забудовою, розрахованою на десятилття.
це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. це мен, безумовно, да гостроту в професю творчсть, якою я дуже дорожу. — У фльм справд дуже багато символзму, але, як виявляться, вн заснований на реальних сторях з життя. "Михайло знайшов те, що ми з вами, укранц, якщо глибоко заглянути, то ми зрозуммо, що ми живемо з вами на прекрасному гарному древньому дуб. “Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. — Ситуаця дуже тривожна. Головн рол виконають Богдан Бенюк, ванна ллнко, Сергй Романюк та нш. я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво.
Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв. Компаня ллнко Фльм презентувала перший офцйний трейлер стрчки Толока, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. У столичному кнотеатр Кивська Рус вдбулася всеукранська прем’ра фльму Толока. Новий фльм Михайла ллнка — це справжня енциклопедя мотивв, як творили, творять будуть творити мфологю укранства.
В робот над вдео музичного супроводу стрчки взяли участь Ганна Заклецька, ванка Червнська, Леся Галина Тельнюк, ван Леньо, Олег Михайлюта (Фагот), Тарас Компанченко, Богдан Бенюк, Роман Коляда, Володимир Лавренчук, саунд-продюсер Сергй Фоменко (Фома) та продюсер Андрй Рзоль. Режисер клпу Кадм Тарасов.