У "Фучжоу" – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може кинути.
На початку фльму звучить сентенця: Вк хати короткий — од вйни до вйни, або вд одн могили до ншо. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. Не знаю, чи так насправд, але вн задля вдячност жнкам. Не дорого в хорошому станСм гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”. У кнцевому результат, дотаця з держбюджету склала 98% вд усього кошторису (28,4 млн грн). В основ фльму не роман, повсть чи казка, а балада Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони.
не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Костюми до фльму пдбирали гуртом. — На полицю складали вже готов фльми, а тут хочуть поховати задуми. Що завадило показати цю стрчку глядачам ранше? З нагоди довгоочкувано прем’ри, ми збрали 5 цкавих фактв в цифрах про фльм. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться коханим.
Докорнно змнити сценарй теж неможливо, бо це технологя кновиробництва, фнанси тощо. Свй вибр жнка доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Генеральним медапартнером виступив телеканал ICTV. Головн рол виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". Бо довол тривожн сигнали. Але настав час думати про те, щоб не лише вдновитися псля чергово агрес, а як не стати жертвою надал. Балада У т Катерини хата на помост…, яка лежить в основ сюжету фльму, лише дала режисеру дею, яку вн розвинув по-свому.
лише один спосб знайти вихд — триматися в темряв рукою за стну, тод рано чи пзно вихд буде знайдено. Якщо ви сли перепочити задрмали, а потм переплутали стну або забули, якою рукою торкалися стни, печера проковтне вас. Не забувайте не перепочивайте — йдть!