Напишть, як Вам трейлер фльму Толока чи плануте ви сходити у кно на цей фльм.Творц фльму "Толока" презентували другий офцйний трейлер стрчки почали спльну нцативу з фондом "Повернися живим".
знайшли у Стеблев фантастичне мсце. це не дивно. Можливо, просто не знав, де шукати, бо ось, наприклад, деклька цитат з лтератури. Авторськ стрчки Михайла ллнка — це фантастичне кно. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка. Важко знайти фльм, який так концентровано вмща ментальнсть укранства, як це робить Толока. Селяни знали, що сьогодн ти врятуш сусда, а завтра вн тебе. Разом з податком державним це становить 57% вд кошторису фльму. Знову вийшло про любов. Метафорами, символами, знаками та образами просякнутий кожнснький кадр.
от нарешт побачить кожен бажаючий. Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству. Як повдомляться на сайт Держкно, нову дату буде оголошено пзнше. ХАТА ЯК СИМВОЛ НЕЗНИЩЕННОСТ Комедя пд час вйни – правильний пдхд? — Допрем’рний показ фльму стартував з Львова. — Ця тенденця очевидна. Звукорежисер – Артем Мостовий.
“Дорог друз! Ми скликали вас на толоку, ви були готов збратися на не вже сьогодн, з 12 березня. Навть, я би сказав, неможливо розлучитися (все ж таки, 5 рокв, 5 мсяцв 14 днв лише знмального пероду, всередин якого була коротенька зупинка на чотири з половиною роки через фнансов проблеми). "Фльм, я думаю, неодноразового користування, - пдкреслила ванна ллнко. Бо почалося все в 1967 роц. То оддав би все золото З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Про крану, яка намагаться вижити. Цей фльм—сага. Цкаво подивитися.
Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею. Емоцйност тзеру додав саундтрек – укранська народна псня Чорн очка у виконанн лдеру групи Мандри Сергя Фоменка.