Тернистий шлях Толоки: вд задуму до екрана Мар'нка, м. Вони нам давно знайом, нема сенсу ще раз перечитувати х. — Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу 7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. Це сторя про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Трейлер опублкували в червн 2013-го. Особисто мен хотлося б його переглянути рокв через десять, аби порвняти сво враження зараз тод. Вн дуже красиво знятий, за допомогою високих технологй картинка вийшла надзвичайно виразною чткою.
Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Авторка: Тетяна СкороплясХата народжуться пд час толоки. Як стверджують творц стрчки, вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Я навть видав збрку псень, яка ма назву "Моблзаця". Комедя пд час вйни – правильний пдхд?
Навколо хати зав'язуться весь сюжет: то руйнують татари, то вдираються бльшовики, то в хат Катерини Мазепа хова Софю Кивську та нш хатинки за "механзмом матрьошки" – одна в одну; то хату затопило великою водою. Також 7 гривень з кожного проданого блету у кнотеатр пде на допомогу укранським вйськовим. “Це було неймоврно! Зустрнемось повторимо!” - закликали вони. Та скажу чесно, артхаусу, на мою думку, там вистача на три стрчки. будуть Голодомор, вйна, Чорнобиль. Генеральним медапартнером виступив телеканал ICTV.
Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Звичайно, це грк уроки стор, в одному фльм не можна збрати вс вдтнки. У фнал з’являться укранська народна камасутра, що перемага свою любов’ю. А наше завдання врешт-решт вирватися з зачарованого кола, в якому перебувамо не одне столття.