Сьогодн час плутанини, час подорож лабринтом. нколи здаться, нас старанно заплутують, щоби ми загубили вихд з цього лабринту залишились у ньому назавжди.
Я б передав тоб паперовий сценарй, але вн укранською мовою. вген Нищук. будуть Голодомор, вйна, Чорнобиль. Це болячка. Фльм розповда про толоку як традицйний пдхд до швидкого будвництва хати з залученням рдн, сусдв, а то й усього села.
См рокв роботи над стрчкою не позначилися на цлсност. Власне толока — це коли вс разом босонж товчуть — товчуться на одному мсц (party), щоб як слд перемшати вс згадан компоненти, з яких зводиться традицйний укранський дм — хата (hata). Як порятувати х, як зберегти? Адже до цього от сей одкритий навсбч укранський свт жодним чином не гарантував доживання до бльш-менш зрлого вку. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. Там тамниця. Проте це буде залежати вд кожного з нас.
Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Головними символами у фльм власне толока дерево роду. Це треба просто дивитися. Нема того в свт, Вн – саундпродюсер стрчки.
Толока – це нарис з життя одн хати. Головна героня картини Катерина розмовля з нею, наче з живою душею, просить поради, скаржиться на лихо, згаду Василя.