Михайло ллнко також оповстив всх про начало чергових зйомок, як стартують 3 червня пд мстом Корсунь-Шевченквський – тут буде вдзнято масштабн епзоди козацько доби стор Украни.
Бажаю нам перемоги, аби ми разом побудували укранську хату. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович Коли бда - збираються на Майдан разом перемагають. Михайло ллнко й актори стрчки вдвдали понад 20 мст селищ Донецько та Лугансько областей. Я задумав ще у 1967 роц. Але головне - толока. 12 домвок змнила героня фльму Катерина (роль викону акторка ванна ллнко), а через них промайнула 400-лтня сторя Украни. Свй вибр жнка доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Власне, саме тут вдповдь на запитання: "Чому геро фльму (включно з собакою) так довго живуть?" Шевченко взагал розглядав вс поколння укранцв як одне ство, сво слова присвячував " мертвим, живим, ненародженим".
Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше. Так було майже з кожним мом фльмом: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм, а що ви принесли тепер? "Фучжоу"… Що це таке, для чого, кому?" це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. Трагчних, кумедних, практичних, але реальних. (удосконаленою розвинутою текстом самого Михайла ллнка) сьогодншн волонтери везуть реч й продукти в Донбас. Романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Для мене все ж так цкавше. Кадр з фльму "Толока" / Фото Толока
В нй – душа, бо з рук в руки родич сусди передавали цю землю будували хатину. Толока (2020) - сторичний Фльми 116 хвилини. Це той випадок, коли вже з перших хвилин картини видно, що за режисерським пультом не дебютант, а досвдчений митець з власним почерком сформованою позицю. Це засмутило багатьох нших виробникв кнопродукц, яким доводилося шукати ще й приватн джерела дофнансування свох фльмв. нод непомтно, нод яскраво. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було б покарати. Хати, власне, ще нема. У кно тлом стали под в стор Украни за останн 400 рокв. Колись оцнюватимуть як певний концептуально-художнй документ часу", – сказав Сергй Фоменко (Фома), саунд-продюсер та актор стрчки. Й у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю стрчку.
— Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Починався вн рядочком У т Катерини хата на помост. О! Це ж про хату! Проте виявилося, що то про любов. Але коли прочитав ту поему, то вдразу зрозумв, як побудувати сценарй. Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета.