Тож головну роль Катерини зграла саме донька Михайла ллнка ванна.
Збр коштв розпочато для завершення зйомок нацонального фльму ТОЛОКА режисера Михайла ллнка. мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". За сценарй до фльму також св Михайло ллнко, а от в крслах продюсерв вмостилися також Пилип ллнко, Андрй Рзоль Маранна Новкова. А от Василь Кухарський блискуче зграв Семена Босого. Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори та волонтери. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. З 1997 року — органзатор кнофестивалю Вдкрита нч. Лейтмотивом фльму стала авторська верся укрансько народно псн Чорн очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка - Укранська народна Камасутра).
Багатство артефактв з фльму Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: Головн рол у фльм виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд. Показ фльму та зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул.
дея створення стрчки зародилася у митця понад пвстолття тому, а зйомки картини тривали см рокв. Нараз укранський глядач готовий до втчизняного продукту. Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Потм зробили сценарй у вигляд книжки з люстрацями — фотографями, ескзами Адамовича. Мен нема на що. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим презенту другий трейлер стрчки: Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв. Скажмо, ми довго не могли визначитися, де знмати останню сцену толоки.
Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда..