Через усю стрчку червоною лню тягнеться укранська народна псня Чорн очка, як терен.
У них я завжди чомусь учусь. Псля рчно перерви, повертаючись до виробництва фльму, команда “ТОЛОКИ” збира всх охочих об’днатися, як заведено в Укран, толокою навколо екранзац твору Тараса Шевченка. Тернистий шлях Толоки: вд задуму до екрана Ще до призначення голови Держкно вдбулося рзке скорочення списку фльмв, тобто частина фльмв, як пройшли птчинг (вдбрковий конкурс. Створений фльм за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…. Хтось переказав, кудись захали дорогою. А прем’ра – 12 березня. Кнознавець Сергй Тримбач прокоментував, чому дос не призначено мнстра культури (огляд преси)
не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло столи з блими скатертинами. Повторюш за Катериною, як пд гпнозом: Макар, Микола, Петро, Оверко, Степан… Маруся. Свй вибр Катерина доврила долю: пообцяла стати дружиною того, хто звльнить з полону брата. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… Разом з податком державним це становить 57% вд кошторису фльму. Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки. Цльова аудиторя мистецько акц – вйськовослужбовц ООС та мешканц прифронтових населених пунктв. У них я завжди чомусь учусь.
Також серед гостей був помчений режисер ван Сауткн Утм, система показала себе “робочою конякою”, як дал складатиметься поки незрозумло. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. Звукорежисер: Артем Мостовий Чарвна посмшка акторки Римми Зюбно. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. Його закрплено у творах мистецтва, лтератур, кно радянського пероду. Щоразу з Украною прощалися говорили, що нема.
Авторка: Тетяна СкороплясХата народжуться пд час толоки. Фльм народжуться багато разв – пд час виникнення задуму, потм — коли пишеться сценарй, а дал – на кожному новому етап, з кожним новим членом знмально групи, з кожним затвердженим актором, з кожним знмальним днем, пд час монтажу створення музики… Але справжн народження фльму – в глядацькй зал. Так само, як народження хати пд час толоки… Саме такими словами вдомий сценарист кнорежисер Михайло ллнко запрошу усх на прем’ру свого нового фльму – романтично балади Толока, створено за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”. 12 березня стрчка вийде в широкий укранський кнопрокат, перед цим вдвдавши з допрем’рними показами клька мст, серед яких Тернопль.
Ключов слова: подивитися фiльм Толока Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн фiльм Толока дивитися онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока онлайн дивитися фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм скачати торрент Толока онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент в хорошй якост