Дизайн постера реалзований BelkaStrelka Film Branding. Фотограф – Ярослав Плунський.
Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Той канал для збирання води технологчно зроблений, як кримський. Це, як ти розумш, дуже ускладню роботу над фльмом, але якщо подивитися не з позиц фльму, а ширше, то вдсутнсть нацонального кнематографа — одна з ознак нестабльност суспльства, яке знаходить грош тльки для полтично реклами за принципом сьогодн — на завтра, але не для побудови соцально перспективи сьогодн — надовго. Сьогодн теж намагаються називати громадянською. Кожне випробування руйну хату, але вона вперто вдбудову. Змни вдбувалися до останнього знмального дня. З питань органзац нтерв'ю з творчою командою Толоки звертайтеся, будь ласка, до промо-координаторки фльму Мар Ддик:Сьогодн, 12 березня, на широкий екран виходить стрчка Михайла ллнка Толока.
Що може радикально змнити життя укранцв? Одна з вдповдей уже означена вище: помняти саму флософю життя. Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. З двох бокв вд кол рзна дйснсть. Тут важливо оцнити один факт: будь-яка мперя, зокрема росйська, завжди зосереджувала всх геров у метропол, у центр. Тльки замсть рзнокольорових камнцв – хвилини столття. Допрем'рний тур стрчки зоною ООС вдбувся восени 2019 року за пдтримки УКФ.
Я ставився до цього примно, я бачив, яка кльксть робт виконувалася, наприклад, до третьо-четверто години дня, а потм ц люди вмли дуже гарно вдспвати це, порадти цьому, що вони зробили, це був якийсь такий запас мцност". Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити померти". Творча група на чол з режисером стрчки Михайлом ллнком запрошу всх з 12 березня на Толоку до кнотеатрв крани. Це кно для вдумливого глядача, яке змушу замислюватися над тим, як ми живемо, куди йдемо та що залишимо псля себе. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Спочатку як шок, а потм все нормально. Свй вибр Катерина доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Бо до 50% да держава, а решту треба шукати.
Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother) псля сильних дощв потрапили в Григорвку. Вулиц цього села того лта сам перетворилися на толоку, ти не мг витягти ноги з глини перейти через вулицю, щоб дстатися до Грецького горха, як ти його тод називав.