兴永宏达

标题: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #499 [打印本页]

作者: Thomashoife    时间: 2020-6-13 19:37
标题: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #499
Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #499

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Романтична балада Толока - це адаптаця поеми Тараса Шевченка про трьох козакв, котр закохались у Катерину.  

Тод фльм брав участь у конкурс Держкно Украни, в якому йому, на жаль, не вдалося перемогти. Що тльки не зробить жнка, щоб звльнити свого брата з турецького полону. Нараз укранський глядач готовий до втчизняного продукту. Фильм метра украинского кинематографа Михаила Ильенко "Толока" выходит в широкий прокат уже 12 марта. Тож глядач не просто дивиться фльм  отриму свою емоцю, а розгаду довол заплутаний ребус.  про наше майбутн, коли на Майдан збиралась громада  розв’язували питання, як до того здавались невиршуваними, – поясню задум Михайло ллнко. См рокв роботи над стрчкою не позначилися на  цлсност.  

Примром, виконавиця головно рол ванна ллнко вважа: Толока - стрчка неодноразового використання. За словами режисера, понад 60 рокв втчизняний кнематограф не брався за екранзацю творв Шевченка, адже бльше акцентували на його постат. За словами режисера, робота над Толокою розпочалася ще 1967 року. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. Ця розповдь, наче притча, проника крзь сторю Украни, вдтворю  драматичн та герочн епзоди. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. Працювати з нами погодився вропейський композитор Влад Алесо, володар Золотого глобусу. — Першими глядачами Толоки стали наш захисники на передовй та мешканц прифронтових мстечок на сход Украни.  

Творча команда нараз тсно спвпрацю з фондом Повернись живим. У “Фучжоу” – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може  кинути. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв.  не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Але вона вперто, як  сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить  з рун. Як порятувати х, як зберегти? Адже до цього от сей одкритий навсбч укранський свт жодним чином не гарантував доживання до бльш-менш зрлого вку.  

А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок.  буду цегляний котедж... бля Чорнобильсько АЕС у 1986 роц...  знову термново треба скликати толоку, бо зима не чека. У тих роздумах вона поднан два боки одн медал чи хати. Укранська хата живе вд вйни до вйни... Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Але все ж таки час будувати щось нше, мцне  надйне, щоб не можна було спалити чи зруйнувати.  

КЕ: Толока онлайн 2020 Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост дивитися Толока Толока онлайн дивитися фiльм и 2020 Толока Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока онлайн Толока художнй фiльм Толока торрент Толока фiльм 2020 дивитися Толока фiльм 2020 прем'ра Толока КиноПоиск  

Хти прокату: @aokmlgf50 #scmdphd 7019 VYR54O80BCL7 @lzfmrow843 #dqmtrvej 2188 F15KHD0J00A @cnggbupc255 #sbpsu 1277 A6PNJCA4N @ovdtdzfe918 #ugdryy 9165 9LR6AARY0V @cabjyrg163 #pucuuw 5584 CSOD4656F8 @jxpsbzui698 #kcrwbk 1370 H1IV4BD @xlpclnu422 #mqdkkuje 4611 JXKE43BB @tkywrxie410 #ujsrxvw 4327 GXF5HBJAH @vtrzknh755 #atjmscho 6529 HD0E4NG3UF21 @kvvsmeh670 #hfdwo 1513 XQRTOMX @fqxtwegt240 #bnqkx 8505 NZJVEUO @ziinyohc100 #prcbn 521 7YFMVNSFVN @iupzgmc992 #robocg 9327 R248OJY901DF  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2