Отож з перших уст почуте, як вдалось об’днати в однй стрчц понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. 25 лютого, 17.00, кнотеатр Люм'р у ТЦ Форум Львв, – зазначаться у повдомленн.
Шсть рокв ми Толоку знмали. Але це була робота суто для телевзйно дистрибуц. "Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха. Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Фльм "Толока" створено компаню "ллнко Фльм" за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни.
Цкаво подивитися. Дистриб’ютор – компаня UFD. А якщо не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Але потм була ще одна зупинка — фнансова. А особливо, вноч. Укранський фльм "Толока", знятий за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини", 12 березня вийшов на великий екран.
Навть не знаю, що сказати…За дв години у стрчц Толока показав чотириста рокв укрансько стор режисер Михайло ллнко. Вийшло про любов. Я не знайшов окремо теми в кно. Вд трагед до комед Але щоразу вона вдроджуться, так само як воскреса укранська хата, - впевнений ллнко. Тобто наш фльм вийшов довол життствердним. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить з рун. Я всм вдячний: продюсерам, костюмерам, гримерам, акторам. Алла Бабенко: Там багато позитивно енергетики2004-02-11Зйомки фльму "Толока" режисера Михайла ллнка почалися в 2013 роц.
Головн рол в Толоц виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш.