А режисер Сергй Шляхтюк розповв Знай.ua, як проходив кастинг у комедю "Мй ддусь - Дд Мороз".Багатостраждальний укранський довгобуд Толока режисера Михайла ллнка обзаввся другим офцйним трейлером.
дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. Як саме? Головна героня стрчки, Катерина, попри все, знову знову зводить стни свого будинку. Фнал Толоки ма нше забарвлення, анж весь фльм, бльш позитивне та пднесене. Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем.
Львв першим побачив прем'ру фльму режисера Михайла ллнка Толока. навть якщо через карантин зараз псля прем'ри покази в кнотеатрах скасують – варто туди навдатись згодом. До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн. Так само як Кобзарю, ми заборгували й укранським жнкам. У Довженковй Звенигор, а нин в Толоц вочевидь, спостережено саме таку, чотиричленну, структуру побудову часу простору (або хронотопу).
Вн зазначив, що у врш Шевченка багато загадок, тож вн як режисер домальовував дописував за поета. У “Фучжоу” – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може кинути. Але псля подй у Криму навесн 2014-го, стало ясно — це ма бути кримська толока. У балад Шевченка у Катерину закохалися тро козакв. Прзвище рзних ллнкв у фльм звучать аж трич. Хоча зерня нового життя все ж кинуто — швед Ферднанд започаткову нову глку укранського життя.
Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Можливо, зараз було б непоганим внеском сучасн урбанстичн стор. Суто на мй погляд, тут можна було би пошукати баланс. Були би птчинги та грош. Шкода, що нема очевидного сектора в кнотеатрах – короткометражок. Щоб, можливо, перед фльмом показувати. безлч шедевральних короткометражок до 10 хвилин. такий прокт “Дивись укранське”, який уже ма велику колекцю трихвилинних фльмв. нколи вони з’являються. Це цкаво потрбно розвивати. Я думаю, що з ростом кнотеатрально мереж, все одно будуть продовжуватися пошуки нестандартних форм.