Цей ресурс невичерпний, вн вдновлються кожного разу, коли зимовим морозним свтанком виходять на кригу ставкв, озер рчок чоловки з косами починають косити очерет, щоби вкрити цим очеретом сво майбутн хати. Зазначимо, що см гривень з кожного квитка на Толоку будуть спрямован на допомогу арм. Вн фантастично спвав. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову знову пдйма з рун. Спродюсували картину Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська, Вталй Шереметьв та нш. Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. Його створили за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост", повдомля Держкно. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Фнал поез вдсуваться надовго — чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях.
Режисер та автор сценарю фльму – Михайло ллнко. Чернець, затинаючись, почина читати свй лтопис, але на п’ятому слов вдвдувач радять йому швидко переписати всю цю ахнею з урахуванням хнх уточнень. "Коли Украну рвали на шматки, нас об'днувала саме толока. З Львова розпочався допрем’рний показ. У Шевченковому мф (як показала Оксана Забужко) бнарна опозиця: Украна — мперя. Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила. Як виявилося згодом, не брата, а коханого. Життя у знаменитий врш 1848 року вдихнув режисер Михайло ллнко.
Вони у мене рзн: на вйськову тематику, лрична тема й стор про кохання. завжди псля руйнування, вйн, бд укранц вдроджувалися. Ц чотири фльми для мене принциповими не тому, що довгоочкуван, а тому, що х неможливо було зняти до 91 року. Хати, власне, ще нема. Уже вдбулося 26 показв, ус вони пройшли з успхом. ) Тльки ж для цього треба мати матеральний каптал, ресурс, а де його взяти? Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди. От пзнали, нарешт: потрбно будувати сво життя фундаментальнше.
НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо.