дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини…, а доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука.
Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Змни вдбувалися до останнього знмального дня.
Член Нацонально сплки кнематографств Украни. Можете не поврити, але фльм почався ще в 1967 роц. Провдною темою фльму “Толока” стала укранська псня “Чорн очка, як терен”, у обробц та з словами, як придумав режисер. Та й не так важливо, як це називати. Роботу почали у лютому цього року вже встигли вдзняти четверту частину фльму. Адже фльм знмався довго, см рокв, вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися", - ззнався режисер. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Одну з цих вйн називали на уроках стор в Москв гражданской войной на Украине. Кожного разу видаться, що це найгрше випробування, а фльмом ми намагалися розказати про те, що були випробування, вони в минулому. А завдяки доброзичливим зовншнм сусдам збирати толоки укранцям доводилось часто.
Це поетичне кно з авторським поглядом на 400-рчну сторю Украни. Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин Молодого хлопця викликали просто з новослля на роботу. Як повдомлялося, романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Наприклад, державне фнансування наполяга на виробництв фльму через державну студю Довженка, яка обклада кошторис фльму свом внутршнм податком.