“Компаня “ллнко Фльм” презентувала перший офцйний трейлер стрчки “Толока”, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Прем’ра трейлера вдбулася в межах Зимового кноринку Одеського кнофестивалю”, - деться в повдомленн.
Одну серю знма цей режисер, другу – нший, потм ще хтось. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Саме образ укрансько хати, яку впродовж нашо стор весь час намагаються знищити вороги й нш лиха, ключовою метафорою в картин. До 1991 року мр були безпдставними Помер один з акторв — Вталй Лнецький, котрий почав знматися у фльм. не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло столи з блими скатертинами. У прокат фльм Толока вийде з 12 березня. Так от, якщо б кожен з нас взяв це висловлювання за кредо, то час перемоги прискорився б. Фльм розповда про жнку, яка пообцяла свою прихильнсть тому, хто визволить з турецько невол брата. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати “брата” Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Але ж зараз ми бачимо, хто надкушу не з'да – подивться, що робиться з Кримом та Добасом. Новий фльм Михайла ллнка — це справжня енциклопедя мотивв, як творили, творять будуть творити мфологю укранства. Це боротьба за виживання, за свою рдну домвку, яку постйно руйну ворог. Знову ж таки: нчого поганого в цьому нема. Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються виника зв’язок з сьогоденням. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Головн рол виконали Мирослав Гай, ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш. Компаня ллнко Фльм презентувала перший офцйний трейлер стрчки Толока, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року.
локац (як тепер кажуть) також сильно вдрзнялися. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки. Електричка завжди була переповненою , коли я втискувався у вагон, ворушитися вже не мг. Хто вони так, що в минулому? Актору ж потрбно дати матерал, з яким вн працюватиме. Будемо рад бачитися сплкуватися з вами на наших сторнках у Facebook та у Twitter.