Читайте також: Найочкуванш укранськ фльми 2020 рокуДовгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня.
Крм загально несприятливо ситуац, фльм опинився у зачарованому кол, що було мен добре знайоме. В одному вкн — процвтання, у протилежному — зубожння. “Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Як були враження? Це хн власн мена, а не яксь загальн — саме через персонфкацю приходить рятунок.
Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. Так було майже з кожним мом фльмом: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм, а що ви принесли тепер? "Фучжоу"… Що це таке, для чого, кому?" Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу ж повз його туди. Ми зважамо навть на яксть перекладу субтитрв, тому ретельно добирали перекладачв, адже кно саме по соб не дуже просте. Нин стрчка готова на 45%. Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто. У нас патротизм став ганебною хворобою. В глиняних стнах хати залишилися вдбитки слв багатьох поколнь.
— У режисерв люблять питати про особлив моменти пд час зйомок. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. Проте, у зв’язку з оголошення карантину по всй Укран, старт прокату перенесено на невизначений термн. Толока фокусу увагу саме на карм втчизняно стор, щоб врешт допомогти змнити . В основ фльму – балада Шевченка про те, як у Катерину закохалися тро козакв.
Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко.