Ох, цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. Але можна спробувати пройти маленький екскурс у под в житт нашого народу. Наприклад, що тльки не зробить жнка, щоб визволити свого брата з турецького полону… Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц – це те, що зробило наш народ таким, яким вн .Робочий момент зйомок нового фльму вдомого укранського режисера Михайла ллнка Толока в Нацональному музе народно архтектури та побуту Украни у Пирогов, в ввторок, 26 лютого 2013 р. Фльм Толока за вршем Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост – перша масштабна екранзаця твору Шевченка за часв Незалежност Украни. Фото вгена Малолтки / УНАНСтрчка Толока, робота над якою велася роками, нарешт була презентована у столичному кнотеатр Кивська Русь. Мж показом для преси та прем'рою творц фльму встигли провести 30-хвилинну пресконференцю.
Виходить цкава захоплююча гра. Тут зачепили гостру тему еколог – навмисно гперболзовано показано процес будвництва дому, вирит ями, бетонн блоки – усе не живе, штучне. "Толока" створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост", а дя фльму охоплю понад 400 рокв 12 важливих фрагментв стор Украни! Поряд з проблемами, що стосуються перспективи, й невдкладн. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Саме ц магчн сили допомогли об’днати в одному фльм далек часи з сьогоденням – XVII сторччя з подями, що передали естафету дал – вд 1709 року до 1918, вд 1933 до 1941, 43, 54, 84, 86, 88 року поступово дсталися наших днв. Толока — не лише будвельний процес. нколи покази були в дуже дивних ситуацях, часом просто неба.
Корисн статт для Вас: Читайте також Але я ходив з 13-ти рокв у театр Збройних сил Украни, яким керував Костянтин Лнартович, вн уже давав мен рол… ДетальншеБагато чого бачила укранська хата, багато чого чула. Але та робота була, як казка, — творча атмосфера, оч горли. Михайло ллнко, автор сценарю режисер фльму “Толока”, написав спецально для УП. ми хочемо, щоб якомога бльше людей його побачили.
Перед кнопоказом, о 18:30, за участ творчо команди пройде пресконференця. – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. Тод вони з братом Юрм, сидячи на берез Днпра, вперше почали обговорювати дею. НСКУ Але Шевченко не вказу, як довго запорожц блукають свтом, аж допоки знаходять чоловка Катерини. Картина вийде в прокат 12 березня 2020 року. у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю картину. Вона знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.
— Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Починався вн рядочком У т Катерини хата на помост. О! Це ж про хату! Проте виявилося, що то про любов. Але коли прочитав ту поему, то вдразу зрозумв, як побудувати сценарй. Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета.