Показ фльму та зустрч з творчою групою “Толоки” вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул. вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00.
ми няк не можемо вийти з цього образу. – Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв. Нбито сучасна людина, а провнцйнсть у кожнй реплц. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму "Вечр напередодн вана Купала". Домовляюсь про це з акторами перед кожним дублем (нагадую, наполягаю, погрожую).
Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого 7 гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом Той, хто пройшов крзь вогонь. я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок. Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити померти". Досить так поздив добряче: було приблизно 60 показв. Катерина пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Нараз нхто не зна програми, планв.
Увага буде зосереджена на Катерин, яка чекала результатв свого фатального експерименту (lethal experiment) тльки для того, щоб побачити коханого живим. Вона да шанс для життя. Це була настльки добре органзована тенденця, що ми звикли до цього. Трагчних, кумедних, практичних, але реальних. В головних ролях – ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський.
— Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю картину. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. дйшов висновку, що, при всй поваз до будь-якого глядача, все-таки там, в АТО, — головна фокус-група крани.