Завершуться стрчка пснею "Укранська народна камасутра" - це авторська нтерпретаця укрансько народно псн "Чорн очка".
— Я б взагал затвердив матрархат як державний устрй (посмхаться). Це поетичний шедевр, який записаний як полцейський протокол: що вдбулося, свдки, як чули й бачили. Тому знову довелося вносити корективи. Знмали Толоку поблизу Кива у рзних локацях. Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)…
Жанр: романтична балада — Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Так само тро козакв з рядкв: просто Семен Босий, ван Голий та ван Ярошенко. Кнопрокатний старт фльму "Толока" запланований на 12 березня, але чи буде вн псля введенням карантину через коронаврус - поки невдомо. Наприклад, Фучжоу та ТойХтоПройшовКрзьВогонь. ** З нтерв’ю директора студ м. Трапилась бда глина, вода, очерет деревина. Оператор: Олександр Кришталович Стрчка вийде на широк екрани 12 березня, пише Репортер. Я став батьком тшусь з того.
Саундтреком у стрчц стала псня Чорн очка, як терен, але дописали додатковий текст. Продюсери – Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н. “Ми з гуртом “Мандри” зробили музику, до нас долучились багато класних людей. Все, що я пам’ятаю до школи, — також Черкаси. Це яскравий приклад укранського поетичного кно, не притаманного сучасност. Вдомо, грашки, якими ми грамося, нод починають гратися нами. Збр коштв розпочато для завершення зйомок нацонального фльму ТОЛОКА режисера Михайла ллнка. Можливо, тому в свох фльмах я не один раз звертався до грашок — грашковий Миргород, з усх бокв оточений калюжею, величезний глобус на перетин вулиц Саксаганського Антоновича (в той час — Горького), модел винищувачв (Яка Месершмдта), що жили в неб власним життям, шхуна Dream. Головне, щоб знову не було павзи. Але щоб вразило, зачепило так, що хочеться знову йти дивитися – також н.