Водночас вн пдкреслив, що впродовж роботи над фльмом орнтувався на сучасн под: “Я весь час ловив сигнали подй, як вдбуваються. наскльки це було можливо, намагався разом з групою, з акторами вдобразити це у фльм. Тому сюжет починаться 400 рокв тому, а закнчуться у наш дн”.
Офцйний трейлер фльму:Свтло в кабн лфта замиготло й згасло. — Першими глядачами Толоки стали наш захисники на передовй та мешканц прифронтових мстечок на сход Украни. ван кивнув: мовляв, ншим разом. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Бажаю нам усм, щоб ми дотовкли нашу перемогу, щоб ми побудували таку укранську хату, яку не знищить жодний сусд”, - сказала акторка.
Фото вдео: "Форпост"Стала вдома дата офцйно прем'ри довгоочкуваного фльму режисера Михайла льнка "Толока": 12 березня 2020 року. А спогади вдомого на весь свт вана Миколайчука доповнили сюжет. В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв. Так-от, стацонарнсть запорукою мирного спвснування. я це бажання вдклав на деякий час. Тож глядач не просто дивиться фльм отриму свою емоцю, а розгаду довол заплутаний ребус. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн.
У Толоц режисер спираться на рзн шари фольклорно-мфологчно, обрядово поетики — найяскравше, найвидимше це виявляться в псн Чорн очка, як терен. виконують як актори, так сам творець фльму та ус, хто долучився до створення “Толоки” - акапельно, пд гтару, кобзу чи аранжування. Життя Там у мене роль вана Ярошенка, який подорожу протягом трьохсот рокв. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю". Можна було б назвати фльм пафосно Побачити померти (To Survive And Die), але назва у нього нша. Трагедя в Польщ: 20-рчний хлопець з Пдгаччини розбився на автомобл…У дн шанування Великого Кобзаря у прокат виходить нова укранська повнометражна картина, створена за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост..
Скоро у прокат:Вже ц весни на кноекрани вийде стрчка Михайла ллнка Толока, знята за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост…. Тож команда фльму презентувала вже другий трейлер.