Команда фльму також оголосила, що Толка – це спльний проект з фондом Повернись живим. См гривень з кожного квитка будуть перерахован на допомогу арм.
— Тобто саме там той глядач, на якому можна переврити — чи ма фльм якусь цну, чи не ма. Толока – це тамна зброя та стратегя виживання Украни. Под охоплюють укранську сторю 400-лтньо давнини – це 14 вибркових фрагментв стор крани. Зазначаться, що дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” теж довго знмався: то грош, то х нема. Прем’ра фльму в Укран запланована на березень наступного року – до 200-рччя Тараса Шевченка. переносяться на нш термни. Його очльник Вталй Дейнега розповв, що у фонд вже мають досвд успшно спвпрац з кно, як-от з творцями Кборгв, але все ж ретельно добирають стрчки.
Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно. У фльм “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Заслуги стрчки очевидн: в зал сльози, смх – таку сумш нечасто побачиш. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Як повдомляла прес-служба Держкно, кнокомпаня ллнко Фльм представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка Толока, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. "Толока" створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост", а дя фльму охоплю понад 400 рокв 12 важливих фрагментв стор Украни! У широкий прокат фльм виходить 12 березня. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня.
Мен пощастило, я знаю багато кого з молод. — У т Катерини хата на помост — маленький врш. Музикант Сергй Фоменко розповв, що толока — це спльна сила. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. Також наскрзним символом врш Тараса Шевченка, який супроводить головну героню протягом усх перодв. Фльм пдйде цнителям творв укранських класикв не тльки. Пски, с. Нагадамо, у листопад 2014 роц стартувала кампаня з збору коштв для завершення стрчки Толока. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах.
Чернець, затинаючись, почина читати свй лтопис, але на п’ятому слов вдвдувач радять йому швидко переписати всю цю ахнею з урахуванням хнх уточнень.