"Фучжоу" 20 рокв життя вд задуму до реалзац (1975-1995), "Сьомий маршрут" – 22 роки (1975-1997), "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – 45 рокв (1967-2012) , "Толока" – 53 роки життя (1967-2020).
Вже було вдзнято вже 45% фльму. Очерет вкладали так, щоби жодна краплина не знайшла дороги мж стеблинами. Пес привв додому бездомне кошеня, з крихтного зврятка вийшов кремезний красень Завершуться стрчка пснею "Укранська народна камасутра" - це авторська нтерпретаця укрансько народно псн "Чорн очка". Врю, що цей фльм навчить нас багатьох мудрих речей. я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. — Червоною стрчкою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини. Над стрчкою працювали з 2013 року.
про це також фльм Толока. Вона ( Катерина, хата) чека на них. Для мене – це основна фокус група глядачв. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю, – йдеться у повдомленн. "Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха. Михайло ллнко автором сценарю та режисером стрчки. Крм фнансових технчних проблем, сну проблема, яку я вже згадав, — вдторгнення нацонального кно.
Держкно взяло на себе 98,02% витрат на виробництво. Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: Вн з радстю приднався до команди. – В 1967 роц ми з братом мали цкаву розмову. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю". Правовласники фльму переховуватимуть з кожного придбаного квитка 7 гривень на потреби укранським вйськовим. Половина грошей надйшла вд держави. Зараз в Укран почалися так под, гнорувати як просто неможливо, адже проситься шевченквська актуальнсть. У фльм козаки пускають мильн бульбашки, а герой, якого гра Богдан Бенюк, ловить блискавку голими руками. Найближч покази вдбудуться в перод з 20 вересня до 1 жовтня у таких населених пунктах: м.
Довелося мряти 140 рокв. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю.