Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль.
А творчий задум ц стрчки в режисера-постановника, автора сценарю та одного з продюсерв Михайла ллнка виник бльш нж 50 рокв тому. Вийшло про любов. Це для мене був величезний досвд. Половина грошей надйшла вд держави. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. Чи буде вн цкавий основнй категор вдвдувачв кнотеатрв – 20-35 рокв? Покажуть прокатн тижн й суми касових зборв.
Цей режисер у фльм спльного виробництва виграв цей конкурс, знмальна група вже почала вкладати сво грош почала знмати у Болгар, лише тод вони довдалися, що фльм зупинили. Потм розпочалася АТО. вижити будь-як, як та шевченквська Катерина! Пд час першого туру з показом ми були знайом ранше, якось несподвано перетнулися на блокпосту. Хати, власне, ще нема. Почали вдходити поколння, з’являлися нов, як не могли працювати через брак можливостей. Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим Це зараз можна замовити комп’ютеру сценарй йти пити пиво, а тод. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. завжди псля руйнування, вйн, бд укранц вдроджувалися.
Це боротьба за виживання, за рдну домвку, яку постйно руйну ворог. Коли якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. Виконавиця головно рол ванна ллнко у коментар Гал-нфо ззналася: “Це була надзвичайно цкава робота. БЛОГ — Дйсно, друга моя служба була за моблзацю. Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин
Додамо, що напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.